زندگی سالم

سرخ کن بدون روغن سالم تر است!

سرخ‌کن‌های معمولی غذا را در روغن فراوان آماده می‌کنند. در مطالعات مختلفی نشان داده شده است که سرخ‌کردن غذا در روغن نامناسب و مصرف مکرر غذاهای سرخ‌کردنی احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی، کلسترول بالا و چاقی را افزایش می‌دهد. داغ‌کردن روغن فراتر از نقطه دود باعث تجزیه ترکیبات شیمیایی روغن و آزادسازی رادیکال‌های آزاد می‌شود. رادیکال‌های آزاد هم که می‌دانید دشمن سلامتی‌اند. ضمن اینکه جذب روغن میزان کالری مواد غذایی را ۳۰ تا ۵۰ درصد افزایش می‌دهد.

اما برای تهیه غذا در هواپزها به روغن خیلی کمی احتیاج است. بنابراین اگر از رژیم‌های کم‌کالری پیروی می‌کنید، سرخ کن بدون روغن بیشتر به‌دردتان می‌خورد. با این سرخ‌کن‌ها می‌توانید هوس غذاهای سرخ‌کردنی را، همانطور که در ابتدا هم گفتیم، با ضرر کمتری برای سلامتی فروبنشانید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *