سرخ کن بدون روغن و کاهش چربی غذا
غذاهایی که در روغن فراوان سرخ میشود، نسبتبه غذاهایی که با سایر روشهای آشپزی تهیه میشود چربی بیشتری دارد. بهعنوان مثال سینهی مرغی که در روغن سرخ میشود، حدود ۳۰ درصد چربی بیشتری نسبتبه جوجهی کبابی دارد.
بعضی از تولیدکنندگان ادعا میکنند استفاده از سرخ کن بدون روغن تا ۷۵ درصد چربی غذاهای سرخشده را کاهش میدهد، بههمیندلیل نسبتبه روشهای سنتی مناسبتر است. بهعنوان مثال وقتی سرخکنهای دیگر به ۳ فنجان (۷۵۰ میلیلیتر) روغن نیاز دارند، سرخ کن بدون روغن فقط به ۱ قاشق غذاخوری (۱۵ میلیلیتر) روغن احتیاج دارد.
مقدار روغنی که در سرخکنها استفاده میشود، تقریبا ۵۰ برابر سرخ کن بدون روغن است. هر چند تمام این روغن توسط غذا جذب نمیشود، اما سرخ کن بدون روغن بهمیزان مشخصی چربی غذایتان را کاهش میدهد.
ازآنجاکه افزایش مصرف روغنهای گیاهی با افزایش خطر ابتلا به بیماریهایی مانندبیماری های قلبی و التهاب در ارتباط است، تغییر روش مصرف روغن میتواند تأثیر بسزایی در سلامتی افراد داشته باشد.
سرخ کن بدون روغن و کمک به کاهش وزن
غذاهایی که در روغن فراوان سرخ میشوند نهتنها چربی بالایی دارند، بلکه میزان کالری آنها بیشتر است و میتواند سبب افزایش وزن شود.
مطالعهای که روی ۳۳,۵۴۲ بزرگسال اسپانیایی انجام شد، نشان میدهد که افزایش مصرف غذاهایی که در سرخکن تهیه میشود با افزایش خطر چاقی در ارتباط است.
اگر بهدنبال کاهش وزن هستید، میتوانید برای شروع از غذاهایی که با سرخ کن بدون روغن تهیه میشود استفاده کنید.
لازم است بدانید که هر گرم چربی حاوی ۹ کالری است و این میزان حدود ۲ برابر کالری موجود در یک گرم از سایر مواد مغذی مانند پروتئین و هیدروکربن است.
ازآنجاییکه غذاهای تهیهشده در سرخ کن بدون روغن نسبتبه غذاهایی که در روغن فراوان سرخ شدهاند چربی کمتری دارند، استفاده از سرخ کن بدون روغن روشی ساده برای کاهش کالری و کاهش وزن است.
سرخ کن بدون روغن و کاهش ترکیبات مضر
غذاهای سرخشده علاوهبر چربی و کالری بالا میتواند ترکیبات مضری مانند آکریلآمید ایجاد کند. آکریلآمید ترکیبی است که در غذاهای غنی از کربوهیدرات که با حرارت بالا تهیه میشود، بهوجود میآید و غذاهای سرخشده نیز از همان دسته هستند.
سرخ کن بدون روغن سالمتر از سرخکن
غذاهایی که با سرخ کن بدون روغن تهیه میشود، به چند دلیل از غذاهایی سرخشده سالمتر هستند. این غذاها نسبتبه غذاهایی که بهروش سنتی سرخ میشوند چربی، کالری و حتی ترکیبات مضر کمتری دارند.
اگر میخواهید بدون کنار گذاشتن غذاهای سرخشده وزن خودتان را کاهش دهید یا میزان چربی مصرفی خود را کم کنید، استفاده از سرخ کن بدون روغن گزینهی خوبی است. بااینحال، بهیاد داشته باشید که بهتر بودن سرخ کن بدون روغن به این معنی نیست که این روش بهترین گزینه برای حفظ سلامتی شماست.
سرخکن رژیمی یا بدون روغن با معمولی چیست ؟
سرخ کن های بدون روغن دارای جریان انتقال حرارت همرفتی هستند .که از فناوری Rapid Air برای وارد کردن هوای گرم در اطراف غذای شما استفاده می کنند ، که اطراف غذا را ترد می کنند. نکته عالی در مورد این دستگاه ، توانایی آن ها در طبخ مواد غذایی با روغن بسیار کم یا بدون روغن است.
شما می توانید انواع سرخ های رژیمی و بدون روغن را از فروشگاه کارا رز تهیه فرمایید.