طرز نگهداری و ایمنی در پلوپز برقی
راهنمای کاربر را مطالعه کنید: قبل از استفاده ازپلوپز برقی خود، همیشه دفترچه راهنمای کاربر را مطالعه کنید تا دستورالعمل های مناسب در مورد نحوه کار با یک پلوپز خاص را دریافت کنید.
از دست زدن به پلوپز در هنگام کار خودداری کنید : از لمس سطوح داغ پلوپز در هنگام کار با دست برهنه خودداری کنید. این در واقع شما را از آسیب دیدگی یا سوختگی شدید نجات می دهد. اما در صورتی که هنگام کار مجبور به دست زدن به پلوپز خود هستید، از دستکش محافظ آشپزخانه استفاده کنید تا دستتان نسوزد.
همیشه پلوپز خود را روی یک سطح صاف و ثابت قرار دهید: تا در حین کار لغزش نکند و سر نخورد زیرا این کار منجر به مشکلات مکانیکی جدی می شود.
هرگز پلوپز را زیر آب قرار ندهید: هرگز سعی نکنید پلوپز برقی را در آب غوطه ور کنید زیرا این کار بر اجزای داخلی تأثیر می گذارد و در نتیجه یک پلوپز عیب دار می شود.
ظرف پخت و پز را بالاتر از خط/ سطح آب پر نکنید: هرگز ظرف/ قابلمه داخلی را با مواد غذایی یا مواد بالاتر از خط/ سطح آب پر نکنید. نگه داشتن زیر یا فقط در حداکثر نقطه به جلوگیری از سرریز شدن آب در هنگام پختن با پلوپز کمک می کند.
از روشن کردن پلوپز در زمان خالی خودداری کنید : باید از وصل یا روشن کردن پلوپز در زمانی که خالی است یا هنوز آماده پختن نیست خودداری کنید زیرا این امر منجر به حوادث جدی برق و آتش سوزی می شود. علاوه بر این، از کارکردن پلوپز با سیم برق آسیب دیده خودداری کنید زیرا ممکن است در نهایت دچار برق گرفتگی شوید و حتی باعث بروز حوادث آتش سوزی شوید.
پلوپز را در مواقعی که کار نمی کند جدا کنید: برای جلوگیری از بروز آتش سوزی، همیشه پلوپز خود را در زمانی که استفاده نمی کنید، جدا کنید. علاوه بر این، اگر می خواهید پلوپز خود را تمیز کنید، ابتدا باید آن را از پریز برق جدا کنید تا تمیز، سریع و آسان شود.
قبل از تمیز کردن پلوپز اجازه دهید خنک شود: قبل از اینکه واقعاً شروع به تمیز کردن کنید، باید ابتدا اجازه دهید پلوپز برقی خنک شود. در واقع، شما باید حدود 30 دقیقه تا یک ساعت کامل قبل از شروع فرآیند تمیز کردن به یک پلوپز بدهید، اما زمان خنک شدن نیز ممکن است بسته به اندازه و مدل یک پلوپز خاص متفاوت باشد.
از استفاده از پاک کننده های ساینده روی اجزای پلوپز خودداری کنید: از پاک کننده های ساینده روی پوشش های نچسب داخل قابلمه خودداری کنید زیرا این باعث می شود که پوششی داخلی قابلمه را از بین ببرد و باعث می شود ذرات تراشیده شده وارد غذای شما شود، که این برای سلامتی شما مضر است.
از یک پارچه مرطوب برای تمیز کردن بیرون استفاده کنید: فقط از یک پارچه مرطوب برای تمیز کردن بیرونی پلوپز خود استفاده کنید. این به این دلیل است که غوطه ور کردن قسمت بیرونی پلوپز در آب در طول فرآیند تمیز کردن باعث می شود آب به داخل پلوپز منتقل شود که می تواند منجر به اختلال در عملکرد اجزای داخلی شود.
صفحه گرمایش را کاملاً تمیز کنید: همیشه صفحه گرمایش را با استفاده از پلوپز کاملاً تمیز کنید. این به این دلیل است که بقایای مواد غذایی که روی صفحه گرمایش گیر کرده اند ممکن است در فرآیند پخت اختلال ایجاد کنند و به همین دلیل است که باید مطمئن شوید که صفحه حرارتی کاملاً تمیز شده است.
پلوپزهای برقی لوازم آشپزخانه بسیار قوی و بادوام هستند تا زمانی که به درستی از آن ها نگهداری کنید. در واقع، یک پلوپز می تواند چندین سال یا چند دهه دوام بیاورد، در صورتی که آن را در حالت بالایی نگه دارید. علاوه بر این، همچنین بسیار مهم است که از راهنمای کاربر یا دستورالعمل های ارائه شده توسط سازنده در مورد نحوه کار و نگهداری یک پلوپز خاص برای بهترین نتیجه پیروی کنید.